Bă, deci nu mai pot cu Chester ăsta, de nici nu ştiam cum îl cheamă până să explodeze internetul. Aș vrea să existe un buton care, odată apăsat, să prolapseze anusul tuturor celor ce consideră că sinucigașii sunt proști sau egoiști. Ăștia care o iau personal când oamenii mor fără să le ceară voie. Părerea mea este că prostia ar trebui să doară. Ar trebui să fie una din legile fundamentale ale Universului. Dacă eram Dumnezeu, le putrezeam organele genitale doar așa de distracție… ca să-i recunoască semenii după coptura din pantaloni. Poate că unii oameni se mai sinucid și ca să scape de poliția moralității și de happy-go-lucky-retarzii ăștia care îți spun mereu cum să te înveselești că tu nu ai probleme de fapt. Eu mi-aș fi înghițit pușca în cinci minute dacă trăiam în casă cu vreo mereu-zâmbistă de-asta care nu-ți dă dreptul să te omori că mai are ea întrebări. Îmi zburam creierii direct pe colecția ei de felicitări multicolore și pe lenjeria ei Hello Kitty.

Mai știu eu una care e mereu un zâmbet și nu înțelege de ce sunt oamenii triști. Ea, care a supt ultima picătură de bonvivanță din toată ierarhia de micropenisuri din companie până a ajuns și pe funcție și pe salariu baban, nu înțelege de ce sunt colegele ei triste. Păi e ușor să fii fericită când nu-ți vine gustul de mădular îndărăt și nu ți se face rău numai la gândul că ai muncit ca o sclavă, ani de zile, ca să vină o muistă să sară cinci trepte peste tine în firmă. Una care n-a vrut s-o sugă, dar a muncit pe brânci crezând că o să avanseze pe merit, poate că se gândește în noaptea asta cum să-și taie venele. Când nu îți dă felaţia peste supapă, viața e frumoasă.

Problema e că unii oameni sunt triști și deprimați pentru că au o moralitate și poate niște valori incompatibile cu ale tale. Poate trăiesc în suferință, într-o lume nefamiliară ție. Viața nu e făcută din zâmbete de pisic și vată pe băț pentru toată lumea. Asta este culmea narcisismului și egoismului: Niște aschilopați cerebral care se supără pe tine că ești deprimat și nu ai mai vrut să trăiești, de parcă trăiai din viața lor. Ești pe timpul lor și ți-au făcut planul. Cum îți permiți să te strecori așa, prin urechile acului, fără permisiune? Cum adică ești deprimat? Păi nu ești milionar? Ăștia sunt doctoranzii de la Institutul de Psihologie Aplicată și Mititei în Muștar ”La Burtosu”. Depresia este atunci când nu îți cumpără mă-ta laptop sau n-ai bani de mers la spa. Trece cu pisici de pe internet.

N-am ascultat atâta Linkin Park în viața mea cât am citit zilele astea pe Facebook. Chiar nu voiam să vorbesc pe tema asta pentru că detest babetele care se duc la înmormântări ca să bârfească mortul și să critice dantela sicriului. Nu m-am omorât după muzica lui, dar trebuie să fi eșuat complet ca ființă umană ca să ai reacțiile pe care le tot citesc eu de când s-a sinucis vocalul. ”Vai, cum a putut să facă așa ceva!?! Ce laș, ce idiot, ce egoist!!!” Păi a făcut-o pentru că ești proastă de bubui! S-a omorât că n-a mai suportat zgomotul. În orice caz, era despre tine. Ți-a făcut-o ție special.