Cu circa 1 saptamana in urma am achizitionat de la aceasta firma un mobilier de bucatarie. Am crezut cu tarie ceea ce mi s-a spus de catre doamna Anda Antoni (acest guru al mobilierului de bucatarie). Pot spune ca am facut cea mai mare greseala, mi-au aruncat in fata ca mobila este de fapt fabricata in Germania, dar va pot spune dupa calitatea materialelor ca nu este facuta nici macar in Chiajna, cel mai probabil doamna Anda Antoni de la Amplius 2000, are un garaj in care fabrica aceste mobilierul de bucatarie sau nu-si plateste oamenii cum trebuie de-si bat in asa hal joc de mobila produsa.

De exemplu, pe eticheta balamalelor scrie clar ca sunt facute in China. Pe maner am gasit de asemenea un sticker mic cu Fabricat in China. Stau si ma intreb, in ce masura aceasta mobila de bucatarie este facuta sau nu in Germania ? Mobila adusa de catre firma Amplius 2000 la nivel calitativ este mult mai proasta decat cea aruncata de IKEA la gunoi.

Nu am sa insist mai mult asupra acestei cucoane ce este pusa in fruntea firmei, nu pentru ca este de o inteligenta rara ci pentru ca este genul de “trophy wife” al unui individ cu bani, genul de marioneta.

Foarte pe scurt, dupa ce au montat mobila de bucatarie, baietii de la montaj mi s-au parut chiar joviali, doar ca se plangeau de faptul ca doamna Anda Antoni este o vaca, lucru pe care l-am inteles ulterior cand am ajuns sa vorbesc cu dumneai la telefon.

Sa va explic, in primul rand am sunat in timpul programului sa ma vait de faptul ca la mobila de abia achizitionata a cazut o usa din senin, aducand in procesul natural de cadere si o bucata de lemn. Atunci am observat ca lemnul este usor putrezit, cel mai probabil dumneai isi alege cu grija pal-ul din care este confectionata mobila de la cimitirele din zona.

Mobilier Amplius 2000

Ei bine, dumneaei a raspuns la telefon cu o voce isterica incercand sa dea vina pe mine. Mi-a reprosat ca am deschis impropriu usa de la dulap???? Am rugat-o pe dumneai sa-mi arate cum se deschide cum trebuie usa la dulap si m-a facut impertinent, a spus ca ea nu este o zdreanta intr-un corp de mobila, lucru pe care nu am incercat sa-l induc nicicum in discutie. In fine, mi-am dat seama de ce factura este aceasta doamna Anda Antoni, genul de femeie pe care mai bine-l ocolesti. Din pacate natura nu a ocolit-o, menopauza facandu-si prezenta pe deplin. Doamna Andoni, primim si noi ca si clienti banii inapoi de la renumita firma Amplius 2000 (cu toate ca denumirea in latina este AMPULIS 2000).

Va urez succese nebanuite in gasirea altor prosti care sa va cumpere rumegusul putrezit ambalat sub forma de mobila.