L-am cunoscut pe Alexandru Bajdechi in facultate, genul de tanar fara speranta, provenind dintr-o localitate rurala dar cu mari ambitii si din pacate pentru el, fara un suport intelectual adecvat. Dar ca orice animal pe care natura l-a zamislit, a fost inzestrat cu o arma extrem de puternica si perfida – limba.

La fel cum hienele devoreaza starvurile animalelor, cu aceeasi ferocitate poate linge Alexandru Bajdechi un fund sau mai multe simultan. Prefera indeobste fundurile venite din zona de stanga a politicii, cea cu extrem de multi doctori facuti peste noapte, cu ilustii ministri ai invatamantului, acelasi invatamant sub care s-a format si Alexandru Bajdechi.

Tanarul lingau regreta de altfel vechile oranduiri comuniste de genul pionierilor si UTC-ului, organizatii in cadrul carora ar fi putut face o cariera stralucita. Aceste obiceiuri sunt desprinse de acasa, din familia sa, avand parinti ce suspina si acum dupa vechea oranduire comunista, fiind de asemenea fosti membrii de partid cu functii de incredere in structura criminala.

Alexandru Bajdechi

De curand Alexandru Bajdechi a acceptat invitatia de a merge la haznaua Antena 3. A fost extrem de fericit ca este bagat in seama, chiar daca discutam de acest post abject ce deverseaza laturi zilnic in mintea romanilor. Pana la urma, aceasta este menirea lui, sa linga si sa se vanda cat mai ieftin pentru o eventuala functie politica.

Imi inchipui ca a fost laudat si de parinti, aceeasi parinti care l-au ajutat sa devina un mare lingau, un pupincurist, unul care o suge gratis pe marginea centurii politicii romanesti.

Alexandru Bajdechi